Den store muffinsdagen!
Tidligere laget jeg luftige eple og kanelmuffins med kefir og eplejuice, men de forsvant så fort at jeg ikke fikk foreviget dem.
Tidligere laget jeg luftige eple og kanelmuffins med kefir og eplejuice, men de forsvant så fort at jeg ikke fikk foreviget dem.

Kjempegode!
Man trenger:
1 dl lunken melk
25g fersk gjær
250g hvetemel
4ss smør
1 egg
salt
1/2 ts pizzakrydder
1 liten løk
1ss olivenolje
50g skinke eller salami
1 tomat
50g sjampinjong
50g goudaost

Forvarm ovn til 180 grader C. Skrell og finhakk løk som du varmer i olje på stekepanne. Skjær skinke, sjampinjong og tomat. Fjern kjernen i tomaten.
Kna løk, skinke, sopp, tomat og halvparten av osten inn i deigen. Del deigen i 12 emner og trill boller som du legger i muffinsformene. Strø resten av osten over. Stekes i ca 25 minutter. Server kalde eller varme.
4 kommentarer:
Hei vennen.
Oppskriften er notert, så kjempe godt ut. Også så stilig de gjorde seg på etasjefatet ;)
Travle dager? Håper alt er bra med dere alle 3 ♥
Klem C.
Ååå dette så godt ut:))) Dette skal jeg også prøve:)) Takk for tipset:))
Håper du får en flott søndag
klem fra
AnnElin/ FRu Rosas Hjem
Åh, dei såg kjempegode ut, Lise! :) Kanskje eg kunne prøvd å lage nokre slike :) Skjelden sånn mat blir foreviget. Er nok mange som er snare i snuen da.. ;-)
Håper du har det fint :) Er våren kommet hos deg? *smile* Her går det i arbeidshelg, med bakvakt om natta, så eg håper kver natt at eg slipper å rykke ut ekstra.. ;-) Gleder meg til torsdag, da får eg fri :) Skal gjere godt!
Ønsker deg ein fantastisk flott søndag, kjære du :) Om ei lita veke, er det sommertid, jippi!
Godklem :)
Høres spennende ut. Dem skal jeg jammen prøve å lage....akkurat nå. Mange klemmer.
Legg inn en kommentar