10. jun. 2010

En sjelden gjest i hagen

Når jeg og lillemor kom hjem i dag så vi noe som rørte på seg i hagen. Det viste seg å være en søt liten gjest som hadde funnet veien til oss. 


Vi listet oss forsiktig nærmere, men vi kom for nært og den rullet seg sammen med alle piggene ute. Best å være litt på avstand, og ikke lenge etterpå tumlet piggsvinet rundt på gresset igjen. Det var også artig å røske opp litt løvetann der man satt på avstand og skulle se på den lille gjesten som av og til, men veldig sjelden kommer på besøk. 


Denne lille krabaten sto også for underholdningen når vi spiste middag, for den var rett utenfor kjøkkenvinduet vårt.  Etterhvert ble den visst trøtt og la seg i hekken for en liten hvil. 


Det er forresten mye hyggelig som kommer i posten for tiden, i dag denne boka med 100 blomster som man kan strikke og hekle. 


I helga skal vi (jeg og lillemor) på hyttetur med foreldrene mine. Da har jeg lyst til å få hekla litt, planen er å begynne å hekle lapper til et bestemorteppe. Så får vi se hva det blir tid til, helgene har det med å gå veldig fort.


Nå skal jeg pakke sånn at vi kommer oss avsted så fort som mulig etter at jeg er ferdig på jobb. Jeg synes det er grusomt kjedelig å pakke og har utsatt det en stund allerede ;)
Ønsker alle en GOD HELG.


16 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, det må da være en sjelden gjest. Så søtt, lite pinnsvin. :) Fine bilder du har fått av det. Veldig flott det der jenta di også er med. :) Den boka du viser bilder fra under ser jo virkelig spennende ut!

Randi sa...

Å så koseleg med besøk i hagen. Vi har også hatt eit pinnsvin her hjå oss tidlegare år, men har ikkje sett det enno i år. Men håper han kjem tilbake, er så koseleg... :-)
Ha ein fin tur og god helg!
Klems

Bringen Blomster sa...

For en søt gjest! -sånne har vi desverre ikke her i Lofoten. Den boka så virkelig flott ut!
Synnøve :)

Romantikk-takk. sa...

Det er veldig sjelden å se Petter pinnsvin,da jeg var lita krydde det av dem. De er så koselige atte. Yndig datter du har. :))Klemmer. Den boka var fin.

Camilla sa...

Næææ det er Bolla Pinnsvin =)
De er så søte. Vi har noen her vi bor også, de kommer sjeldent frem før det er mørkt ute, også er det det at valper og pinnsvin, det passer dårlig sammen så vi måå være på vakt fremover.

Herlig bok, søte de margerittene ;)

Kos deg på hyttetur, godt å komme bort litt!

PS:giveawayen du vant er sendt så jeg håper de snart komme frem. Det er lagt ved en ekstra hilsen i pakken, siden det var nettopp deg som vant ♥

Klem Klem fra meg.

Fargeheimen sa...

Så koseleg med fint besøk, pinnsvin er kjekke gjester dei.

Den strikke/hekleboka di såg veldig kjekk ut. Må sjekke ut om min bokhandel har den inne. :)

Ha ei fin helg.

Thing sa...

God tur og god helg!
Ja, det er kjedelig å pakke.
Men jeg syns det er enda verre å pakke ut!
DET er kjedelig det.. hehe..

Piggsvin har jeg ikke sett på mange år!
Koselig :)

Kos deg med boken og heklekroken!

Klem

Romantikk-takk. sa...

Hei Lise. Tusen takk for kommentar. Kjøpte vaskep.boksene med hun som har bloggen "Ninas lille gale verden" de kostet ca 280,- (for begge). Har sett at det er flere nettbut. som selger disse. :)God natt. Klem.

Miss Mette sa...

Hei Lise...
Så herlige bilder... lille pinnsvin er bare aldeles nydelig da ♥ Kos deg med både boka og hytteturen... hørtes deilig ut. Klem fra Mette

salige lavendel sa...

Så skjønn gjest dere fikk. Ville gjerne hatt besøk av den jeg også!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så herlig med piggsvin i hagen da :) skulle gjerne hatt det her hos oss også, så slapp vi å bekymre oss for all denne ormen.. hehe. Eit minus ved å bu så "forlatt" :) Min kjære planlegger å reise rundt å samle inn piggsvin til hagen vår, men eg veit ikkje heilt... :) Stakkars små har vel familie dei også. :)

Så flotte bilder, Lise :) Herlig tulla er :) skjønner at dette må vere spennende!

Kjempeflott bok du har fått tak i! :) Ser ut som det er massevis av spennende ting der ja! Eg prøver å finne ut korleis eg skal hekle lappene mine sammen, men det er lettare sagt enn gjort. Blir nesten litt lei, så vurderer å begynne på eit nytt teppe i stedet.. hehe :)

Ønsker deg ei fantastisk helg med masse glede og solskin! Nyt det, kjære du :)

Godklem til deg :)

Berthas Oldebarn sa...

Så fine bilder! For en skjønn liten tulle!
Ha en deilig helg!
Klem

Marianne Josephine sa...

Hei Lise! Du, jeg har vært på jakt etter glass brikker i lang tid, og fant de søteste på din blogg, men det står ikke hvor de er ifra! Hjelp? :)

http://minehverdagsglimt.blogspot.com/2010/05/ste-brikker-til-giveawayen.html

LykkeLise sa...

ååå såå søt ♥
Ikke den verste gjesten du kunne få det vennen;)

Ligger en liten award til deg inne hos meg, fordi du heter Lise og fortjener det;) hihi ♥

God helg klem:)

Hilde Heimdal sa...

Nei du, jeg har jo helt glemt trekningen på den stickersen !! Takk for du sa ifra :)))

Guttemamma sa...

...nei,ble den det...:-(, jeg hadde en ide at den ble for lang...men du må gjerne sende tilbake,virkelig!! Ellers går det an å knyte bånd i hver hempe på siden da..glad du likte stoffene...og igjen,det er lov å returnere!!
klem

ja, og for noen koselige hagebilder..

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails