13. aug. 2010

Et lite bidrag


som forhåpentligvis kan hjelpe litt. Jeg har registrert jeg meg som Plan-fadder for et lite barn i Afrika. Om det er en gutt eller jente vet jeg ikke, det blir spennende når mer informasjon kommer i posten. Jeg synes det er fint å ha mulighet til å kunne hjelpe på denne måten.
Er du fadder?


I helga har vi tatt turen til hytta på fjellet. På turen hit måtte vi ha et lite stopp, for jeg måtte innom Fru Dahl en bitteliten snartur :)

I morgen skal vi se om vi finner litt blåbær og multer.

Siden internet ikke går veldig raskt akkurat her satser jeg på en bloggrunde til uka. Setter stor pris på alle som titter innom her.4 kommentarer:

Drømme ♥ Christina sa...

Er nok planfadder jeg også,til ei lita jente. Føles godt å kunne hjelpe litt.
Ha en vidre fin kveld.
Klem Christina

Guttemamma sa...

Vi er også planfaddere,til en liten gutt i India!

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Hei søta mi. Dette var en fin oppfordring, både jeg og sambo er fadder til hver vår.

Håper du har hatt en fortreffelig helg. Nå suser jeg snart nordpå igjen ;)

solskinnsbloggen sa...

Vi er også fadder, til en liten gutt. Ikke gjennom Plan, men gjennom en kinesisk organisasjon. Elida ble sponset gjennom denne organisasjonen da hun var i fosterhjem i Kina, så derfor var denne organisasjonen vledig rett for oss. Vi får 4 rapporter i året med bilder av gutten vår som akkurat nå nyrlig med operert for hareskår ved hjelp av våre penger. Veldig sterkt å få en ny rapport hvor de fortalte at alt hadde gått bra med han, og et herlig bilde av en smilende gutt på snart et 1år som vi har betalt penger til siden han var født og kom til barnehjemmet.
Fine bilder :O)
www.solskinnet.net

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails