21. nov. 2010

Stoooopp!

Jeg trenger en pauseknapp!
Her har det vært travle tider og en sliten kropp med lite overskudd på kveldene.  
Hvorfor er jeg, og helt sikkert mange andre, så dårlig på å stresse ned og ta litt mer (eller mye mer) vare på seg selv?
"Flink pike-syndrom" jo takk, her skal man strekke til over alt, med det meste, innfri alle forventninger, og alt skal ikke bare gjøres, det skal gjøres BRA! 
All ære til dere i fulltidsstillinger med stort hus og flere barn og tilsynelatende kontroll over det meste, jeg bøyer meg i støvet. 

Anyway...


...nå er den o store møtemåneden snart over. Foreldremøter her, samtaler der, avdelingsmøter, personalmøter, kurs, overtid and so on. Så fra og med NUH skal jeg begynne å tenke bitelitt mer på meg selv - faktisk!  
Selv om det blir både møter og kurs i  desember også, så har jeg bestemt meg for å roe ned og nyte adventstiden og jula, og ta meg endel fri. Jeg har en utenlandsreise og en innenlandsreise i vente. Om noen dager, London here I come - med mine nyinnkjøpte grå vinterstøvletter i semsket skinn. (Vagabond)

Ta vare på deg selv - det skal jeg...håper jeg. 4 kommentarer:

Camilla Jin sa...

Ja, det er ikke lett å holde følge hele tiden. Og i alle fall ikke hvis det varer over tid! Håper du får samlet tråder og krefter i London:) Tipper det kan bli en heidundranes julegaveshopping;) KOS DEG masse!!

klem, camilla jin

Godt Isolert/Victoria sa...

Så sant så sant! Flink-pike-syndromet er nok veldig utbredt ja! Håper du får samlet litt krefter og så håper jeg at du får det superfantastisk i London. :)

Hannes favoritter sa...

Jeg kjenner meg igjen!!! God tur til London! London før jul gir masse julestemning! Ta vare på deg selv!

Klem fra Hanne

Lunalu sa...

Ja, det er ikke lett å være en kvinne av tiden..!!!
Håper du får en super tur til London - og at du får senket skuldrene igjen!
Klem fra Lunalu

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails