23. mar. 2011

Peppermyntegodis (nesten uten sukker) & Textures


Peppermyntegodt

Her kommer en enkel liten oppskrift på peppermyntepletter, eller hva jeg skal kalle det. De er nesten uten sukker - nesten fordi jeg ikke hadde tid (les tålmodighet) til å lage sjokoladen selv denne gangen. Her skulle det gå raskt ;)
Jeg har brukt ca 2 dl sukrimelis, ca 2 ss kremfløte og 3-4 dråper med peppermynteolje. Mer enn 4 dråper og det blir for mye av det gode etter min smak. 
Smelt sjokoladen du vil bruke, jeg har brukt sjokolade med 70% kakao. 
Form melismassen som du ønsker. Jeg trillet noen kuler og plettene som vist på bildet trykte jeg ut med et lite glass. Dypp i sjokolade og la det stivne i kjøleskap eller i fryseren. Jeg oppbevarer de i kjøleskapet når de er ferdige. 


Textures

Hos Anetteshus ligger det en tutorial på hvordan man i photoshop kan legge et lag med tekstur på bilder. Vanskelig var det ikke, og så stilig det ble. Dette kommer jeg til å prøve mer av på bildene mine. 

Ha det fint!

7 kommentarer:

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

åh!
namnam de så gode ut!!

Monica sa...

Ser kjempegode ut, disse må jeg prøve :)
Ser forresten ut som vi tok feil; Det er visst vinter fremdeles! Æsj!
Klemklem

LykkeLise sa...

Så fint det bildet ble:) jeg får ikke til PS, og det er synd for det er jo så mye fint en kan gjøre..har lyst å ta en skikkelig vår make over på bloggen, men trenger nok litt hjelp..

De myntegodisene så gode ut:) Nettopp lagd litt sjokolade og helt den over knuste riskaker, strødd på litt kokos og gojibær. Inn i frys og brekk opp i biter:) nam nam

Klem Lise

Britt sa...

DE så skikkelig fristende ut, kjenner sukkersuget...

KKannDesign sa...

Fin blogg!!

Smil fra KKann

VillaVårfrubakken sa...

Så flink du er til å lage og prøve ting, imorgen har jeg planer om tapas....får se hvordan det går. Ha en nydelig helg....klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

så lekre dei såg ut! :) Vart skikkelig snopesjuk her.. hehe, og ikkje minst så fin pynt ;) hehe.

Håper du har fine dagar, Lise :) Her går dagane unna i gardinsying. Har fått sydd gardiner til heile første etasje, så no kan vi jo godt flytte inn. hehe. Eg er vertfall klar, sjølv om huset ikkje er det, heilt enda. :)

Formen er ikkje så bra. Kvalm framleis, og bekkenet hindrer meg i vanlig aktivitet, så får litt tid til sying og hekling :) Koslig det og, men skal bli godt å få rørt litt skikkelig på seg igjen! :)

Her er det sol og varmt i dag, så skal nyte dagen borte på tomta og grille litt :) Deilig når det er slik flott vårdag som i dag! Ha ei herlig solrik helg du og, kjære Lise :)

Godklem :)

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails