30. okt. 2011

Hva synes jeg egentlig...

om Halloween?Litt både og...egentlig. 
Jeg har aldri kjøpt inn noe godis til Halloween. Av en eller annen grunn gjorde jeg det i år - men ikke så mye. Det var ingen hekser eller spøkelser på døra i går, det kan jo hende det kommer noen nabobarn i kveld eller i morgen. Tre-åringen synes jeg er alt for lita til å gå "trick or treat". Hvordan interessen for det blir etterhvert får vi se på. Akkurat denne godterisankingen hos andre synes jeg vel er så som så, og snop får vel barna nok av ellers uansett. 
Så hvorfor kjøpte jeg? For å være snill hvis det ringer på døra?
Å ha en arrangert liten Halloweenfest sammen med andre barn og foreldre synes jeg nok mer om. For å kle seg ut ER jo artig! Det kan lages halloweenmuffins og egne lykter ved å male på glass. Det kan skjæres ut gresskarlykter, det kan tegnes spøkelser og hekser som man kan klippe ut, og det kan spises gresskarsuppe. 
Ja, det kan jeg like!egentlig synes jeg Halloween er ganske gøy, for man kan jo gjøre andre ting ut av det enn å gå rundt på dørene til folk. 

HaPPy


HaLLowEEn


11 kommentarer:

Hulda sa...

Mye gøyalt å se på i dette halloweeninlegget. :) Stilig de konglene du har malt under her. Kan brukes til mye i interiøret.

Ella sa...

Hei hei!
Så kjekt det var å være her inne, morsomt å oppdage blogger jeg ikka har funnet før.
Legger meg til som følger jeg :)
Han en fin fin søndag, klem Ella

Monica sa...

Helt enig, det ER morsomt å kle seg ut så derfor er Halloween ok :) Synes det merkes godt i jula at ungene i dag får nok godter hjemme, det er sjeldent noen julebukker der hvor jeg feirer julen. Har ikke vært noen halloweenbukker eller hva man skal kalle det her heller i helgen, så sikkert flere som koser seg med å lage skumle muffins :)
God søndagskveld! Klem

Thing sa...

Ja, jeg tror vi alle modnes litt med denne feiringen.
Jeg har måttet svelge noen kameler etterhvert som barna har blitt større.. hehe..

Nå syns jeg det blir mer og mer av Halloween og det blir enda mer gøy å være med.

Her pyntes huset i morgen.
Og jeg håper jeg kommer meg på beina å får med meg litt jeg også.

KLEM

Balke gård sa...

Å så koselig kommentar, søte deg!!! Helt enig med deg ang morgendagen, gøy inne uten å mase på andre er best:) Klem

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

jeg har også blanda følelser, men syns det er ok så lenge det ikke er skummelt, hva er vitsen med det?
hihi

Guttemamma sa...

Å, de konglene under likte jeg!! Vi holdt igjen Halloween-feiring i mange år, men til slutt ble det helt feil at våre ikke fikk lov. Så da arrangerte vi fest her hjemme og gikk sammen med barna rundt i nabolaget. I år er de eldste bedt bort,mens minsten skal gå med pappa'n sin!! Vi har pyntet ikveld og alle gleder seg!Klem♥

Anonym sa...

gjort klart litt småtteri til de som ringer på men utover det så blir det vel ikke det helt store halloweenpreg på dagen.

Morsom ide det med konglene:)

Happy halloween da:)

Karinaen - Mitt Hammerfestlige Liv sa...

Enig med deg. Halloween er kanskje ikke så ille hvis man ser bort fra unger på godterijakt på dørene til folk. Halloweenparty er helt klart utrolig morsomt :) Også kan man jo gjøre det til hva man vil selv :)

Klem Karina

♥ Monica ♥ sa...

Halloween trenger vi ikke å tenke på. Begge mine er redde for både skumliser og mørket så det er, heldigvis, ikke noe å tenke på - enda. Vet at småtrinnet på skolen inviterte til Halloweenfest på lørdag, men skolegutten hadde ikke tenkt seg dit, det var sikkert. Et gresskar har vi laget lyslykt av da (et liiiite et) og det er jo koselig. Litt godteri har jeg i skapet og, selv om vi ikke blir hjemme i kveld....hehe.
Happy Halloween snuppa! Klemmer.

dagdrømmeren sa...

Mine er redde for de nifse som kommer på døra, selv om de er fem og syv har de ennå ikke spurt om å få feire Halloween. Kanksje fordi jeg ikke har gjort noe vesen ut av feiringen? Når de blir store nok til å ville gå selv, da skal de få lov, før det tror jeg vi bare finner på noe annet gøy denne dagen. ja, som du foreslår, lage ting sammen. God idé!

Tusen takk for kommentarene hos meg. Kjekt at dere liker huset mitt :)

God mandagskveld til deg og dine!

Klem Tonje

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails