28. nov. 2009

MAGANDA

I dag var jeg på julemesse, og der hadde MAGANDA stand. Maganda betyr vakker, og alt er laget av gjenbrukte tekstiler eller andre ting som har lev et tidligere liv.

Med meg hjem i dag ble to par øredobber og en magnet. Det morsomme er at man får vite hvor stoffet kommer fra. De prikkete øredobbene er fra en uønsket stoffrest. Det andre paret er fra en stoffrest som er funnet på Vestkanttorget.


Bloggen til Maganda finner du HER, og blogshopen finner du HER! :) Utrolig mye fint! Å treffe ansiktet bak Maganda in real life var også veldig hyggelig. :)

Ellers har det blitt hvitt ute i løpet av natta og dagen i dag. Veldig koselig når man i tillegg skulle på julemesse.Ha en fin lørdagskveld! :)

6 kommentarer:

Camilla sa...

Så fine ting hun lager, artig å se =)
Har dere fått sne... sukk... jeg vil og ha sne!

Guttemamma sa...

Snø....heldiggriser!!! Tusen takk for at du reklamerer for vimplene mine:)

Så utrolig fine øredobber,nydelige farger og stoff og for en strålende ide,blir imponert av folk stadig vekk. I dag blir det julegateåpnin g på oss også. Ha en flott søndag!!
klem

Min Stil - Eva sa...

Hei! Takk for kommentar inne hos meg :) Suste gjennom innleggene dine, ser ut som du er på vei til å få en flott blogg!
God 1.søndag i advent :)

Lunalu sa...

Maganda... det var jo også et vakkert ord!!! Måtte smile litt - enn å være en uønsket stoffbit...hi hi. Øredobbene var iallfall kjempe fine!!!
Lite snø her, men nå skal jeg pynte, så da blir det nå koselig inne...!!! Ønsker deg en fin 1.advent i dag! Klem fra Lunalu

Karina sa...

Kjempefine øredobber!
Så på webcam i går at det var kommet snø hos dere så jeg sjekket flypriser med en gang for å ta meg en desember-tur...
Ha en fin 1. søndag i advent!:)
Klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Heihei :) Skal sei eg er liiiitt treig no om dagen. Det suser mot jul, og symaskina tar nok meir tid enn pcen :) Er så kjekt å lage eigen julepynt :) I går fekk eg pynta det meste til jul. Har endå litt plukk igjen, men sånt er berre koslig :) Det eg er liiitt usikker på, er kva blogg du hadde før? :) Du har vertfall fått ein nydelig blogg no. Masse flott!! :) Koslig å bli savna :) Takk :) Eg skal prøve å henge med i svingene, også her inne ;) Ha ein kjempe strålande dag! Godklem

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails