20. jan. 2010

Helt magisk!

Aurora borealis - vakkert ♥

I kveld var det største nordlyset jeg noen gang har sett. Jeg sto ute på trappa og ble nesten helt trollbundet. Magisk! Det er helt fantastisk å se på hvordan det beveger seg på himmelen.

(bilde hentet fra internet)

Når jeg var lita var jeg redd nordlyset. Jeg vet ikke hvor jeg hadde det fra, men jeg så for meg at det skulle komme noen å ta meg, og at det var troll i garderobeskapet. Husker spesielt en gang jeg løp inn og ropte på pappa. Heldigvis gikk det over. Nå er det bare vakkert og fasinerende!

9 kommentarer:

Camilla sa...

Utrolig vakkert og trollbindenede! Har opplevd det i Finnmark en gang, det glemmer jeg aldri. =) Ikke rart turistene er fasinert.

Monica sa...

Fantastisk vakkert!!!
Da jeg var lita sa alltid farmora mi, som var fra Gildeskål opprinnelig, at om jeg vinka til nordlyset med noe hvitt kom det og tok meg. Du kan tro jeg var redd hver gang det var nordlys. Jeg er glad for at vi bor så langt nord at vi av og til opplever et fantastisk nordlys også her.
Håper du får en fin torsdag! Snart helg! Klem.

Linda aka Myrini sa...

Hei Lise.
Så nordlyset i går kveld jeg også. Utrolig fascinerende ja ;)

Anonym sa...

Utrolig vakkert- har man først sett det en gang, glemmer man det ALDRI:-D
Ha en fin dag, klem Hege.

Thing sa...

Nydelig bilde! Magisk og trollsk!

Lunalu sa...

Ja, det er utrolig nydelig med nordlys! Vi fikk også høre av vi ikke måtte vinke til nordlyset, for da kunne det komme og ta oss! Vi gjorde det likevel, for vi trodde ikke noe på det - men det kilte nå i magen lell.... hi hi
Klem fra Lunalu

Rosehagen sa...

Hei
Nordlyset er fasinerende. Tror mange av oss var redd det og tordenvær som små.
Vår yngste er student i Tromsø og har latt seg fasinere av mørketid og nordlyset. Han forteller om "dansende" og mye kraftigere nordlys en hva vi opplever lengre sør. Onsdagskvelden var nordlyset eventyrlig her i trøndelag også.

God helg:-)

Anonym sa...

Jeg misunner deg som bor der du bor! Det må være helt fantastisk :-D

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei Lise :) Nordlys er kjempevakkert! Er svært glad i det sjølv :) Dessverre har vi ikkje så mykje nordlys her nede hos oss, skulle gjerne ha ønska at det var meir, men av og til er vi heldige nok til å sjå det :) Her oss meg går det fint, er ganske sliten etter å ha brukt all mi tid på bryllup. Så no prøver eg å samle litt energi igjen. Skal bli godt å kunne sette seg ned å putle litt med mitt igjen :) Korleis står det til med dere? Godt nyttår!! :) Ønsker deg og dine alt det beste for det nye året :) Godklem

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails