2. des. 2009

Go`følelse :)

Noen kvelder er man daffere enn andre. I kveld er en sånn kveld. Så jeg sitter her og koser meg med litt inspirerende og stemningsfulle bilder, blandt annet fra Green Gate. Har fått veldig sansen for det. Jeg synes designet er festlig, fint og til å bli glad av. :) Noen bryr seg nok ikke så mye om hvordan kruset de drikker av ser ut eller hvordan asjetten er, og jeg er ikke SÅ vanskelig der jeg heller, MEEEN - det gir jo en ekstra liten go`følelse å drikke fra et fargerikt Green Gate krus sånn midt i mørketia. Synes jeg da, og jeg er vel ganske sikker når jeg sier at jeg ikke er alene om det her i blogglandia. ;)


Ha en fin kveld! :)

6 kommentarer:

Karina sa...

Det er mye koseligere å drikke f.eks. te fra et fint krus :) :) :)

Lunalu sa...

ja, GG har så mye finr! De julemuffinsene var jo bare de søteste!!!!
Har hatt en trøtt kveld - våkna nettopp på sofaen - grrrr, nå gikk jeg glipp av løsningen på Houses medisinske mysterium!
Adventsklem fra Lunalu

Hilde S. sa...

Greengate har mykje fint, og det er ei glede å dekke bordet med så koselege ting synes eg:)
Fin førjulstid til deg.
H

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, dei har utrulig mykje fint :) Falt spesielt for dei muffinsene eg :) Er inne i ein periode der eg syr muffins. hehe ;) Så muffins er jo berre stas :) Takker for mail. Sendte deg ein i retur eg :) Har nattevakt no, så da får eg tid til å skrive nokre ord :) Ønsker deg ei fin natt Lise :) Godklem

Gunn sa...

Det er så sant at det det gir en go' følelse å finne fram fine krus når man koser seg med varme drikker :) Jeg har dilla på søte små kopper fra Figgjo, men de er ikke spesielt praktiske da så de henger mest til pynt.

PS. Så hyggelig at du viste fram øredobbene! Håper det går greit at jeg linker til innlegget ditt :)

tepikene sa...

Dette var fine bilder! Jeg gleder meg til "rosekopp"-samlingen min endelig kommer i posten fra kina... :)

Totalt har det vært besøk på bloggen. I dag har det vært besøk og akkurat nå er det besøkende online.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails